У притвору осумњичена да је тукла наставницу свог сина и пријетила јој смрћу

Танјуг
У притвору осумњичена да је тукла наставницу свог сина и пријетила јој смрћу

БЕОГРАД - По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, полиција је одредила задржавање од 48 сати А.Р. (32), осумњиченој да је у основној школи на Новом Београду вријеђала, пријетила и ударила неколико пута наставницу школе у коју иде њен син.

Ухапшена ће сутра бити саслушана у тужилаштву због сумње да је извршила кривична дјела злостављање и мучење и угрожавање сигурности, саопштено је из тог тужилаштва.

Терете је да је 13. јуна у основној школи на Новом Београду, незадовољна закљученом оцјеном свог сина, наставници пријетила смрћу, вријеђала је, почупала је за косу и ударила неколико пута нанијевши јој лаке тјелесне повреде.

Оштећена је навела да јој је повријеђено људско достојанство и да осјећа страх за своју безбједност, а овај догађај је изазвао и узнемиреност грађана, нарочито због чињенице да се догодио у основној школи.

-Свјесни учесталости напада на просвјетне раднике, Треће основно јавно тужилаштво у Београду ће предлагати најстроже санкције и на тај начин утицати на безбједност свих грађана и очување образовних институција - наведено је из тужилаштва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана