У претресима пронађени дрога, новац, дрон...

Срна
У претресима пронађени дрога, новац, дрон...

ТУЗЛА - Мушкарац из Добој Истока чији су иницијали А.С. /41/ ухапшен је данас и биће уз извјештај предат Кантоналном тужилаштву у Тузли због сумње да је починио кривично дјело из области злоупотребе наркотика, док је једно лице предато службеницима Министарства унутрашњих послова /МУП/ Зеничко-добојског кантона на даље поступање, саопштено је данас из МУП-а Тузланског кантона.

У претресима на 10 локација у Тузланском кантону пронађено је, између осталог, осам мањих паковања дроге, мања количина биљне материје, два шприца са црном течношћу, дигитална вага, три "плејстејшна", навигација, дрон, као и други предмети који могу користити као доказ у каснијем поступку.

Пронађени предмети и материје су привремено изузети ради вјештачења, а полиција ће након документовања предмета доставити Кантоналном тужилаштву у Тузли одговарајуће извјештаје против К.Ш. /43/, И.Ш. /39/, тридесетседмогодишње Х.Ш, М.Ц. /42/, М.Б. /26/, Е.Б. /31/ и Е.М. /47/, сви из Тузле, Е.Б. /29/ из Сребреника, Џ.Т. из Градачца, те М.К. и А.Б. обје из Добој Истока.

Претреси су извршени од 28. до 31. марта према налогу општинских судова, а по претходно сачињеном оперативном плану спровођења заједничких мјера и радњи на спречавању, откривању и идентификацији извршилаца кривичних дјела из области злоупотребе наркотика, имовинских деликата и других недозвољених радњи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана