У пожару у Јакуповцима није било повријеђених

Срна
У пожару у Јакуповцима није било повријеђених

БАЊАЛУКА - У пожару у мјесту Јакуповци, а складишној хали фирме из Лакташа, власништво Д.С, није било повријеђених лица, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Припадници Полицијске станице Лакташи извршили су увиђај којим је утврђено да је дошло до пожара на разводом ормару, тако што је дошло до споја на електроинсталацијама, које су дио соларне електране која се налази на хали.

Пожар су локализовали припадници Добровољног ватрогасног друштва Лакташи, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука. Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су јуче лице чији су иницијали О.Ј. из Бањалуке које је затечено да на јавном мјесту конзумира марихуану

. О овом догађају је обавијештен дежурни судија Основног суда Бањалука, Одјељење за прекршаје, који је наложио да се лице санкционише због почињеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

На подручју Полицијске управе Бањалука јуче су евидентирана три кривична дјела, шест нарушавања јавног реда и мира и 10 саобраћајних незгода у којима су два лица повријеђена

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана