У потрази за Данком силазе у јаму дубоку 70 метара: Стигле нове информације!

GS
Foto: МУП Србије

Припадници Министарства унутрашњих послова настављају претрагу терена на територији града Бора у потрази за тијелом двогодишње Данке Илић за чије се тешко убиство сумњиче Срђан Ј. (50) и Дејан Д. (50), обојица из Бора.

Припадници Специјалистичког тима за спасавање из рушевина из Бора Сектора за ванредне ситуације, заједно са осталим припадницима Министарства унутрашњих послова и Горском службом спасавања претражили су до сада пола трасе од седам километара Лазаревог кањона, уз коришћење спасилачке специјалне опреме, а у току је и наставак претраге јаме изнад кањона, дубоке 70 метара, пише у новом саопштењу МУП-а.

Дроном са термовизијским камерама и могућношћу за 3Д мапирање, прегледана је цијела зона кањона и том приликом ништа није уочено.

Осим ове локације, припадници МУП-а извршили су претрагу корита Злотске ријеке.

Опсежна претрага терена у циљу проналаска тијела дејвојчице и утврђивања свих околности под којима је настрадала се наставља.

Подсјетимо, раније данас је стигла информација да је преминуо Д. Д., брат осумњиченог Дејана, а који је приведен у петак због сумње да је брату помогао да тијело дјевојчице пребаци на непознату локацију.

Њега су јуче довели до његове породичне куће и дворишта, али су са њим обишли и друге локације које је помињао на саслушању. Међутим, тијело дјевојчице није пронађено.

Око 16 часова у Тужилаштво је доведен и Дејанов отац, који је такође приведен у петак, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана