У потрагу за Миланом кренуо и пас трагач, породица отркила нове детаље

Г.С.
Foto: Н1

Аутомобил марке „шкода” Милана Ђорђевића (41) из Ниша, који је нестао синоћ на излетишту Бојанине воде на Сувој планини код Ниша његова породица успјела је да лоцира преко апликације паметног сата.

Милан се враћао са посла када му се изгубио сваки траг па је његов нестанак пријављен полицији. Но, када је преко паметног сата утврђено да му се ауто налази на Бојаниним водама, та информација је достављена полицији након чега је почела велика претрага терена.

Милан је последњи виђен је око 18.30 сати код Планинарског дома, гдје је паркирао аутомобил, а на себи је имао бијелу кошуљу са плавим штрафтама, тегет панталоне и браон ципеле.

- Он је у оделу отишао тамо с посла, вероватно да се мало издува. Иначе, Милан планинари, иде са друштвом, има И своју опрему, али није ишао сад на планинарење. Нити је имао опрему. Био је на послу и у оделу. И буквално отишао тамо у ципелама које нису за планинарење. Сумњамо да се негдје оклизнуо. Да је пао, да се повредио, и да не може да дозове помоћ. Зато је битно да га што више људи тражи – каже Маја Михајловић, Миланова ујна.

Она каже да је аутомобил пронађен преко апликације паметног сата, преноси Курир.

- Син његов има паметни сат преко кога су повезани телефони. Тако су дошли до тога да је Миланов ауто на Бојаниним водама. Код планинарског дома је ауто нађен и онда је његов брат отишао тамо са друговима. Међутим, ауто је био закључан, а Милана није било. Ми смо још пре тога обавестили полицију о нестанку. И кад су нашли ауто, онда су рекли полицији где се налази аутомобил па је полиција отишла тамо и позвала Горску службу. И почели су одмах да га траже синоћ, али без успеха. Још увек га нису пронашли – каже Маја.

Милан је виђен последњи пут јуче у 18.30 часова када је разговарао са човјеком који је косио траву.

- Виђен је последњи пут јуче у 18.30 часова, причао је са човеком који је косио траву. И онда је у пола седам пошао према Бојаниним водама. Већ пада мрак у то време врло брзо. Можда га је ухватио мрак. И да се оклизнуо негде, да је пао. Да се повредио и да не може да се врати. А телефон му је остао у ауту. Ми се надамо о томе, да је пао, да је повређен и да не може да позове помоћ. У том период су га видела И нека деца. И та деца су дошле послије рекла милиција да су га виделе. Сам је био. Ништа није било неуобичајено – каже Маја .

У потрагу је данас укључен и пас трагач али још без резултата.

- Траже га полиција, горска служба, отац, брат, пријатељи, људи из села Горња Студена… Имао је на себи тегет, панталоне, белу кошуља на плаве штрафте и браон ципеле, висок је 185 центиметара – каже Маја.


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана