У поштанској пошиљци пронађено више од 1.000 таблета екстазија

Срна
У поштанској пошиљци пронађено више од 1.000 таблета екстазија

САРАЈЕВО, - Припадници Федералне управе полиције (ФУП) ухапсили су А.Х. (27) из Сарајева код кога је пронађена поштанска пошиљка у којој је била дрога.

Службеници ФУП-а су приликом претреса осумњиченог и пошиљке пронашли 1.051 таблету екстазија и један пакет од око 100 грама амфетамина.

У оквиру ових активности, а на основу наредби Суда БиХ, извршен је претрес особе А.Х. и поштанске пошиљке и унутар пакета пронађене скривене таблете екстазија и пакет "амфетамина".

Приликом претреса пронађени су и други предмети који потичу или се доводе у везу са кривичним дјелом, саопштено је из ФУП-а.

Ово лице је осумњичено да је током ове године на подручју Кантона Сарајево неовлаштено набављало дрогу, паковало је и припремало с циљем даљег стављања у промет трећим лицима.

Ухапшено лице је криминалистички обрађено у службеним просторијама ФУП-а и задржано у притвору до предаје поступајућем тужиоцу Тужилаштва БиХ.

Ова акција спроведена је у сарадњи са службеницима Управе за индиректно опорезивање БиХ, "БХ Поштама" и Обавјештајно-безбједносном агенцијом БиХ, а под надзором Тужилаштва БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана