У полицијској акцији на подручју Сарајева ухапшен двојац, за трећим се трага

J. Са.
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО – Адмир Арнаутовић звани Шмрк (42) из Сарајева и Фахрудин Гачановић, припадник Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ, ухапшени су због сумње да су починили кривична дјела организовани криминал и неовлаштен промет опојних дрога, као и повреда тајности поступка, док се за Аднаном Маглићем (37) расписана потрага, сазнаје “Глас Српске“

Из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево саопштили су, уз навођење иницијала, да је  хапшење спроведено у понедјељак у вечерњим часовима.

- Акција је спроведена под надзором Тужилаштва БиХ, а осумњиченима се на терет стављају дјела организовани криминал и неовлаштени промет опојних дрога - саопштено је из Управе полиције МУП-а КС.

Додају да су на основу наредбе Суда БиХ извршени претреси на три локације на подручју Кантона Сарајево, којом приликом су пронађени и привремено одузети предмети извршења кривичних дјела.

- Ухапшени су смјештени у службене просторије за задржавање, те ће над истим бити настављена криминалистичка обрада, а за А. М. се трага у циљу лоцирања, проналаска и хапшења истог – наведено је у саопштењу.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана