У покушају убиства један мушкарац тешко повријеђен, други ухапшен

ГС
У покушају убиства један мушкарац тешко повријеђен, други ухапшен

ТУЗЛА - Мушкарац из Градачца чији су иницијали Ф.Х. /30/ ухапшен је због сумње да је извршио кривично дјело покушај убиства, саопштено је данас из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Портпарол Управе полиције кантоналног МУП-а Аднана Спречић изјавила је новинарима да је полицији пријављено да се у Градачцу у ноћи између 7. и 8. септембра око 00.50 часова чула велика вика и да је највјероватније дошло до туче у којој има повријеђених.

Спречићева је рекла да је полиција по доласку на лице мјеста потврдила наводе пријаве, те да је затекла повријеђена лица чији су иницијали Ф.Х. /30/ и М.Ш. /32/, оба из Градачца.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Тузла.

„Повријеђена лица су санитетским возилом превезена у Универзитетски клинички центар /УКЦ/ Тузла, гдје је лице М.Ш. због тешких повреда задобијених највјероватније хладним оружјем задржано на лијечењу у УКЦ-у“, рекла је Спречићева.

Она је додала да је Ф.Х. након указане медицинске помоћи отпуштен са клинике, те је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело покушај убиства.

Након криминалистичке обраде, Ф.Х. ће уз извјештај бити предат Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на даље поступање.

Увиђај је извршила полиција према упутствима дежурног тужиоца, док су предузете и друге радње ради документовања овог догађаја, јавља СРНА.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана