У напуштеној кући нађено 28 кг марихуане

Н.Т.
У напуштеној кући нађено 28 кг марихуане

ЗВОРНИК - Током акције "Плантажа 2023", полиција је у напуштеној кући на подручју Братунца, пронашла 28 килограма марихуане.

Како је саопштено из Полицијске управе Зворник наркотици су у оквиру планских активности на сузбијању злоупотребе опојних дрога.

- Полицијски службеници су 13. октобра у напуштеној кући, у мјесту Јакетићи, општина Братунац, и наредног дана, претрагом терена, пронашли и увиђајем изузели укупно око 28 кг осушене биљне материје која  изгледом асоцира на дрогу марихуану. Нађени су  и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела-наводи се у саопштењу ПУ Зворник.

Појашњава се да су акцију проналска дроге извели службеници Одјељења за организовани криминалитет и дроге Полицијске управе Зворник и полицијски службеници Полицијске станице Братунац.

- Обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини под чијим надзором се спроводе мјере и радње на проналаску и идентификацији извршиоца кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога-стоји у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана