У Мркоњић Граду и Рогатици откривено илегално приређивање игара на срећу

Срна
У Мркоњић Граду и Рогатици откривено илегално приређивање игара на срећу

БАЊАЛУКА - Инспектори Републичке управе за игре на срећу открили су неовлаштено приређивање игара на срећу у два угоститељска објекта на подручју Мркоњић Града и у једном угоститељском објекту на подручју Рогатице.

Неовлаштено приређивање игара на срећу на аутомату за игре на срећу утврђено у угоститељском објекту “Реноме” у Мркоњић Граду, власништво лица чији су иницијали В.Т.

Неовлаштено приређивање игара на срећу путем два “ВЛТ” терминала за електронске игре инспектори су открили у угоститељском објекту “Квинс” у Мркоњић Граду, чији је власник Д.Ф, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Инспектори су открили неовлаштено приређивање игара на срећу на терминалу за електронске игре и у угоститељском објекту “Ин-плус” у Рогатици чији је власник лице чији су иницијали Б.С.

У сва три случаја привремено је одузета опрема, а против власника су предузете све мјере и радње у складу са Законом о играма на срећу.

Из Инспектората су поручили да настављају интензивно спровођење инспекцијских надзора с циљем откривања прекршаја из области игара на срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана