У Котор Варошу ухапшено лице осумњичено за крађу ауто-дијелова

СРНА
У Котор Варошу ухапшено лице осумњичено за крађу ауто-дијелова

БАЊАЛУКА - Припадници Полицијске станице Котор Варош ухапсили су лице из те општине чији су иницијали А.Х. због постојања основа сумње да је починило крађу ауто-дијелова.

Хапшење извршено јуче након што је полицији истог дана оштећено лице пријавило да је у протеклих мјесец дана из дворишта његове самосталне занатске радње у Котор Варошу украдена већа количина ауто-дијелова, саопштено је из Полицијске управе Бањалука

Припадници Полицијске управе Бањалука јуче су испитали лице из тог града Р.Л. због постојања основа сумње да је у периоду од 5. до 7. марта починило крађу и тешку крађу на подручју Карановца.

Лице је осумњичено да је из отвореног гаражног простора породичне куће оштећеног лица украло боцу за гас, те да је провалило у викендицу другог лица и украло бицикл, разне алате и предмете.

О овим кривичним дјелима обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. На подручју под контролом Полицијске управе Бањалука јуче је евидентирано шест кривичних дјела и 12 саобраћајних незгода у којима су два лица повријеђена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана