У кафанској тучи учествовало пет особа, сијевале палице

ГС
Foto: Илустрација

ЛАКТАШИ – Пет особа учествовало је у тучи у угоститељском објекту у Лакташима, а тјелесне повреде задобиле су четири особе.

Наиме, како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, тучи је претходило бацање чаша чиме су Т.М. и С.М. из Лакташа оштетили инвентар угоститељског објекта, након чега је дошло до физичког сукоба између њих и С.К. који је такође из Лакташа.

"Потом да су Д.Р. и Д.Р. оба из Лакташа употребом физичке снаге и двије палице физички напала Т.М, С.М, С.К. и још једно оштећено лице, којом приликом су наведена лица задобила тјелесне повреде и љекарска помоћ им је указана у Дому здравља Лакташи", наводи се у саопштењу.

Поменуте особе су подвргнуте испитивању на присуство алкохола чиме је код Т.М. утврђено присутво од 1,26 г/кг, код С.М. присуство од 1,17 г/кг, код С.К. присуство од 1,20 г/кг и код Д.Р. присуство од 0,93 г/кг алкохола у организму.

Над њима је извршена криминалистичка обрада, а пронађене су и одузете двије палице које се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела.

"Полицијски службеници су конобару наведеног угоститељског објекта М.Р. уручили прекршајни налог због почињеног прекршаја  послуживање алкохолом, а лицу С.Ј. из Бањалуке, због почињеног прекршаја пропуштање пријављивања нарушавања јавног реда и мира у угоститељском објекту

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана