У Јабланици пронађено још једно тијело

GS
Foto: AA

На подручју Доње Јабланице данас је пронађено тијело још једне особе која је страдала у стравичним поплавама које су погодиле ово подручје прије неколико дана.

Ова информација потврђена је за Н1 из Цивилне заштите Јабланица који су се позвали на изворе из полиције.

У међувремену је и Влада Херцеговачко-неретванског кантона ту информацију потврдила у свом дневном билтену наводећи да је јутрос једна особа пронађена код Коњица (Бутуровић Поље) што је и објављено те да је након тога још једно тијело жртве пронађено у Јабланици (Доња Јабланица).

“Током данашњег дана мјеродавне су службе, уз потврду чланова обитељи, успјели идентифицирати и тијело које се протеклих дана водило као НН, а ријеч је о једној од несталих особа с подручја Јабланице”, истакли су из Владе ХНК.

Према службеним подацима из МУП-а Херцеговачко-неретванске жупаније, број потврђених смртно страдалих особа на поплавом погођеним подручјима ХНЖ-а сада износи 22 мртвих. Од укупнога броја смртно страдалих, осамнаест је особа из Јабланице, четири из Коњица. Активна је потрага за још двије нестале особе, једном из Коњица, једном из Јабланице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана