У експлозији гаса у локалу у Бањалуци повријеђене четири особе

Небојша Томашевић
У експлозији гаса у локалу у Бањалуци повријеђене четири особе

БАЊАЛУКА - Четири лица повријеђена су приликом експлозије гаса током монтирања плинске боце у угоститељском објекту у Бањалуци, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Лица, која су повријеђена јуче у 16.30 часова, превезена су у Службу хитне медицинске помоћи.

Експлозија гаса догодила се приликом демонтаже и монтаже плинске боце у угоститељском објекту "Мала Станица" у оквиру тржног центра "Меркатор" у Алеји Светог Саве.

Полиција је обавила увиђај, а дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука се изјаснио да нема елемената кривичног дјела.

"Глас Српске" синоћ је објавио да је дошло до експлозије када се гас помијешао с ваздухом. Радник који је мијењао боцу је успио да се сагне на под и стави руке на главу и тако избјегне озбиљније повреде.

Очевидац је испричао да се чула експлозија и да се потом локал се напунио плином. Радник који је мијењао боцу је успио да се сагне на под и стави руке на главу, те није озбиљније повријеђен

- Било је ужасно. Учинило ми се да је пукла  бомба и помислила сам да је у питању терористички напад. Људи су почели да трче и бјеже из локала. Након неког времена када су схватили шта је било неки људи су помогли радницим у локалу - казала је једна Бањалучанка не желећи да јој помињемо име.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана