У дворишту пронађена дрога, ухапшене двије особе

Небојша Томашевић
У дворишту пронађена дрога, ухапшене двије особе

ПРИЈЕДОР - Полиција је ухапсила и испитала двије особе након проналаска 462 грама марихуане и 455 таблета екстази, а трага се за С.Б. за кога се сумња да је поменутом двојцу продао наркотике, сазнаје „Глас Српске“.

Ухапшени двојац је након саслушања пуштен, док се СБ. на терет ставља кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Из Полицијске управе Приједор саопштили су да је дрога пронађена након оперативних сазнања да С.Б. из Приједора посједује и продаје наркотике.

- На основу тих сазнања полиција је уторак у дворишту напуштеног стамбеног објекта у улици Војводе Степе Степановића у Приједору пронашла врећицу са 462 грама зелене биљне материје која асоцира на дрогу марихуану као и налазило 455 таблета, навјероватније екстазија - рекли су у полицији.

Истакли су да су уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва и по наредби Основног суда у Приједору претресли куће на адреси становања осумњиченог лица. 

- Полицијски службеници Полицијске управе Приједор настављају рад на проналаску осумњиченог С.Б. због почињеног кривичног дјела неовлашћена производња и промет опојних дрога против којег ће, након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај за почињено кривично дјело - наведено је у полицијском саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана