У БиХ данас по потрагама ухапшено више особа

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- Службеници Јединице граничне полиције Бијељина данас су ухапсили држављанина Србије чији су иницијали Ђ.Ц. /36/ јер је граничним провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Бијељини због фалсификовања исправе.

Лице је контролисано при уласку у БиХ на међународном граничном прелазу Рача и предато је службеницима Судске полиције Бијељина, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Приликом уласка у БиХ на прелазу Градишка данас је ухапшен и М.Е. /24/ јер је установљено да га потражује Основни суд у Дервенти због кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја, те је овај држављанин БиХ предат службеницима Окружног центра Судске полиције Бањалука.

На међународном аеродрому Тузла јуче је ухапшен В.Б. /30/, држављанин БиХ, након што је утврђено да га потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела пословна превара.

Ово лице контролисано је на лету из Дортмунда и предато је службеницима Судске полиције Добој.

На сарајевском аеродрому, на лету из Истанбула, јуче је ухапшен З.Ћ. /52/ јер га потражује Основни суд у Теслићу због кривичног дјела тешка крађа, те је предат службеницима Судске полиције Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана