У Бањалуци ухапшене четири особе због дроге

ГС
У Бањалуци ухапшене четири особе због дроге

БАЊАЛУКА – Полиција у Бањалуци ухапсила је четири особе и то С.М. В.М и Н.Н., сви из Бањалуке и С.С. из Добоја због посједовања дроге.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, током викенда, полиција је легитимисала С.М. код кога је пронашла и одузела пвц врећицу у којој се налазило 10,3 грама марихуане.

"Над С.М. је извршена криминалистичка обрада, а након комплетирања предмета слиједи подношење извјештаја Окружном јавном тужилаштву Бањалука због сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога", наводе из полиције.

Додају да су В.М., Н.Н. и С.С. прекршајно санкционисани јер је приликом легитимисања В.М. пронађена и одузета одређена количина марихуане. Код Н.Н. пронађена је и одузета пвц врећица у којој се налазила одређена количина марихуане, мрвилица са траговима зелене биљне материје, сет стаклена лула са филтерима и чистачима и пет паковања ризли. Поред тога код С.С. пронађена је и одузета пвц врећица у којој се налазила одређена количина спида и једна трака са натписом "ЛСД 1П" која својим изгледом асоцира на ЛСД.

"О свему наведеном је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци – Одјељење за прекршаје", наводе из полиције, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана