У Бањалуци пријавио крађу возачке, а она одузета у Њемачкој

Срна
У Бањалуци пријавио крађу возачке, а она одузета у Њемачкој

БАЊАЛУКА - Против лица из Кнежева биће поднесен извјештај јер је пријавило да је изгубило возачку дозволу и поднијело захтјев за издавање нове, а у ствари му је била одузета у Њемачкој.

Полиција у Кнежеву јуче је извршила криминалистичку обраду лица С.Л. због сумње да је починило кривично дјело навођење на овјеравање неистинитог садржаја.

Ово лице се сумњичи да је током августа пријавило Полицијској станици Кнежево да је изгубило возачку дозволу и потом је предало захтјев за издавање нове.

Возачка дозвола чије је губљење пријављено достављена је Полицијској станици Кнежево, а извршеним провјерама утврђено је да је била одузета од надлежног органа у Њемачкој, саопштила је Полицијска управа Бањалука.

Након комплетирања и документовања предмета, против С.Л. ће бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Криминалистичка обрада извршена је и над лицем Д.Ђ. из Прњавора због сумње да је оштетило путничко возило "рено" употребом физичке снаге.

Ово лице се сумњичи за кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари и о томе је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Бањалучка полиција пронашла је украдени мотоцикл и малољетно лице из Бањалуке, које се може довести у везу са извршењем кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

Мотоцикл је украден испред улаза у стамбену зграду у Бањалуци. Након што је пронађен, враћен је власнику.

Рад по овом предмету је у току, а све мјере и радње предузимају се под надзором тужиоца за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука. О свему је обавијештен и Центар за социјални рад Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана