У Бањалуци одузет скупоцјени џип за којим трага Интерпол

Н.Т.
У Бањалуци одузет скупоцјени џип за којим трага Интерпол

БАЊАЛУКА – Полиција је од С.В. из Оџака одузела скупоцјени џип "фолксваген тигуан" јер је утврђено да је за тим возилом трага Интерпол, а том приликом одузета је и дрога.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука полиција је возило пронашла и одузела јуче поподне приликом обављања редовних послова.

- Приликом обављања редовних послова и задатака, истог дана око 18 часова у Бањалуци, полицијски службеници су извршили заустављање и контролу  возила „VW“, којим је управљало лице С.В. Након извршених провјера утврђено је да је  возило предмет потраге у  Њемачкој и да за њим трага Интерпол. Утврђено је  да је истекла  возачка дозволе коју посједује С.В. - саопштено је из полиције.

Додаје се да је код С.В. пронађена и одузета одређена количина бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин.

- Наведено лице је лишено слободе и слиједи подношења захтјева за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из члана 172. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ и члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога. Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурни судија Основног суда у Бањалуци – Одјељење за прекршаје - стоји у саопштењу полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана