У акцији "Султан II" заплијењено три килограма дроге и оружје

ГС
Foto: MUP Kantona Sarajevo

САРАЈЕВО – Полиција МУП-а Кантона Сарајево је под надзором тужиоца Кантоналног тужиоца КС реализовала оперативну акцију "Султан II" у којој су ухапшена два мушкарца, а заплијењени су, између осталог, дрога и оружје.

Како се наводе из МУП-а Кантона Сарајево, претреси су извршени на подручју општине Нови Град с циљем документовања кривичних дјела неовлаштеног промета опојним дрогама.

У претресима је пронађен ПВЦ пакет у којо је био кокаин тежине 850 грама, четири ПВЦ паковања спеед тешки 2.330 грама, ПВЦ кеса са 399 комада таблета екстазија МДМА, ПВЦ кеса тежине 10 грама у којој је била марихуану, те пиштољ, 113 комада метака, одређена количина марака и евра и други предмети.

Из полиције додају да су због сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшен А.Д. (34) из Сарајева.

"Због сумње да је починио кривично дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних, недозвољено држање оружја или експлозивних материја ухапшен је А.Х. (31) из Сарајева", наводе из полиције, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана