У акцији "Модулар" ухапшене четири особе, одузети дрога и оружје VIDEO

Небојша Томашевић
Foto: Уступљена фотографија

БАЊАЛУКА - Полиција је у акцији "Модулар" ухапсила четири особе и заплијенила килограм спида и мању количину кокаина и марихуане, те оружје.

Незванично, у Модричи су ухапшени Горан Николић и Коста Симић, у Прњавору Васкрсија Тошић, а у Бањалуци Јеленко Тамбурић.

У претресима на шест локација до сада су пронађени и одузети килограм спида, 1,6 грама кокаина, 3,86 грама марихуане, 100 килограма резаног дувана, дигитална вага, телефони и одређена количина наоружања.

- Ухапшени су Г.Н. и К.С. из Модриче и В.Т. и Ј.Т. из Бањалуке због постојања основа сумње да су починили кривична дјела из области неовлашћене производње и промета опојним дрогама- саопштено је оз Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Додаје се да су у оквиру акције претресене просторије на локацијама које користе лица лишена слободе на подручју Бањалуке, Прњавора и Модриче.

Активности се предузимају по наредбама Окружног суда Добој и под надзором Окружног јавног тужилаштва Добој, те у сарадњи са полицијским управама Добој и Бањалука, те Жандармеријом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана