У акцији „Космос“ пронађено више од осам килограма сканка, позната имена приведених ФОТО/VIDEO

Небојша Томашевић
У акцији бањалучке полиције пронађени су дрога и оружје
Foto: ГС | У акцији бањалучке полиције пронађени су дрога и оружје

БАЊАЛУКА - Полиција је у акцији "Космос" привела Станка Савића, Марка Игњатића, Адису Ћулибрк, Игора Стојичића и Далибора Којића, незванично сазнаје "Глас Српске".

Извор близак истрази је казао да је код Стојичића нађено више од осам килограма сканка.

Из Полицијске управе  (ПУ) Бањалука саопштено је да су полицијски службеници извршили претрес стана и других просторија, на двије локације на подручју града, које користи осумњичени И.С. из Бањалуке.

- Том приликом је пронађено и одузето више од осам килограма зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу сканк, вага за прецизно мјерење, пиштољ, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога - наведено је у саопштењу.

ПУ Бањалука раније је саопштила да је полиција ухапсила пет особа у оквиру акције "Космос" усмјерене на откривање и спречавање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога те да су у току претреси на двије локације на подручју Бањалуке.

Додато је да је претресом стана који користи С.С. из Бањалуке, осумњичен за кривично дјело неовлаштена производња и промета опојних дрога, пронађено и одузето 210 грама сканка и седам грама кокаина.

Ухапшени се налазе на криминалистичкој обради, а о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана