У 2 саобраћајне несреће у Градишци погинули бициклиста и возач "опела"

Срна
У 2 саобраћајне несреће у Градишци погинули бициклиста и возач "опела"

ГРАДИШКА - Два лица погинула су у двије саобраћајне несреће на подручју Градишке, потврђено је Срни у Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Из Тужилаштва су навели да је у саобраћајној несрећи у Новој Тополи погинуо бициклиста из овог мјеста Драгослав Сладојевић (56).

Несрећа се догодила на регионалном путу Чатрња-Нова Топола синоћ у 19.55, а учествовао је и аутомобил "гоф два" којим је управљао Душко Сапун (41) из Нове Тополе.

У саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у 23.15 у мјесту Чатрња, на магистралном путу Градишка - Козарска Дубица, погинуо је возач аутомобила "опел корса" Зоран Каран (40) из Градишке, речено је у Окружном тужилаштву.

Други учесник у овој удесу био је Стојан Врачар (24) из Градишке који је управљао аутомобилом "мерцедес". Врачар је лакше повријеђен, као и његови сапутници З.Д (30) и Д.Ц.(24), оба такође из Градишке.

Увиђаје су обавили припадници Полицијске управе Градишка у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва.

Наложено је предузимање свих потребних мјера на утврђивању околности под којима су се догодиле саобраћајне несреће, као и обдукција тијела настрадалих која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана