Тузланка изнајмила стан у Бањалуци због шверца дроге?

Небојша Томашевић
Тузланка изнајмила стан у Бањалуци због шверца дроге?

БАЊАЛУКА - Дјевојка А. Ч. из Тузле ухапшена је и испитана у полицији због сумње да се бавила препродајом наркотика, а код ње је пронађено и око 46 грама марихуане, потврђено је "Гласу Српске".

Незванично сазнајемо да је она у Бањалуци изнајмила стан гдје је и држала дрогу.

- Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука радећи на спречавању чињења кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, лишили су слободе и извршили криминалистичку обраду лица А.Ч. из Бањалуке, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога. На основу наредбе судије Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласног дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, истог дана, извршен је претрес стана и других просторија које користи лица А.Ч. на једној локацији у Бањалуци, којом приликом је пронађено и одузето око 46 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на у дрогу марихуану и дигитална вага, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела - саопштено је из ПУ Бањалука.

Додали су да ће против лица А.Ч. бити достављн извјештај о почињеном кривичном дјелу Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана