Тузлак који је убио жену и дјецу оставио и поруку на вратима стана

ГС
Foto: Аваз

ТУЗЛА - Мушкарац из Тузле Мујага Чичкушић убио је супругу и двоје дјеце, старости девет и двије године, а затим прешао у стан зграде прекопута и починио самоубиство. Он се бацио са зграде.

Истражни тимови пронашли су сјекиру којом је највјероватније извршено убиство. Пронађени су и други оштри предмети. Наређено је вјештачење.

Према незваничним информацијама, тужиоци и истражитељи вјерују да би мотив стравичног убиства могла бити љубомора. Но, за сада ова информација није званично потврђена.

Чичкушић се, како је за "Аваз" потврђено, прије неколико дана вратио из Њемачке, гдје је радио као медицински техничар. Он је био радник Клиничког центра Универзитета у Тузли, као и његова супруга, али је ишао да ради у Њемачку.

Он је, како је до сада показала истрага, брутални злочин испланирао у детаље. Аваз сазнаје да је Чичкушић неколико дана прије злочина купио сјекиру на пијаци код Хемета и да је њоме убио чланове породице.

У стану је затечен  стравичан призор, а цијели стан је уништен и испремјештан. Супруга је, што је показала истрага, покушала спасити дјецу, али није успјела.

Оно што је шокирало истражиоце јесте да је Чичкушић након стравичног злочина оставио поруку на вратима стана. Он је написао имена појединих људи. Полиција сада истражује о коме се ради. Наводно, међу именима су имена појединих рођака који су му помогли да се запосли у Њемачкој.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана