Тужилаштво у Горажду: Мотиви напада на Алмира Рашчића и даље непознати

ГС
Тужилаштво у Горажду: Мотиви напада на Алмира Рашчића и даље непознати

ГОРАЖДЕ - Тужилаштво БПК Горажде које води истрагу у случају покушаја убиства Алмира Рашчића још увијек нема информација о могућим мотивима овог стравичног напада који се догодио синоћ око 22 часа.

"Још увијек немамо ништа конкретно. Мотиви напада су непознати, најгоре што нико то није видио. Још увијек није познато колико особа је учествовало у нападу, једна или више њих. На камери коју смо прегледали нема ништа сумњиво. Полиција ради и даље, обавља разговоре, разговарали су и са породицом, такођер у кафићу који је водио", рекао је Мирсад Билајац, кантонални тужилац у Горажду у изјави за "Клиx".

Он је истакао да тренутно нема ништа што би могло указати на могуће нападаче или мотиве напада.

МУП БПК Горажде интензивно ради на расвјетљавању кривичног дјела покушаја убиства. Појачано је присуство полиције у граду, мобилизирана је и Јединица за подршку, а о догађају су обавијештене и сусједне Полицијске станице у РС-у.

Алмир Рашчић, који је ноћас оперисан и даље је у тешком стању.

Током каријере био је члан ногометних клубова Горажде, Жељезничар, Вележ, Олимпик, Орашје и Задар. Алмиров старији брат је Адмир Рашчић који је носио дресове Жељезничара, Сарајева, Борца и других клубова. Њихов отац је Мухидин Рашчић, иначе члан Извршног одбора Ногометног савеза БиХ и предсједник ИО Фудбалског савеза Босанско-подрињског кантона (БПК).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана