Тужилаштво предложило притвор за разбојника

Nebojsa Tomasevic
Тужилаштво предложило притвор за разбојника

БАЊАЛУКА - Поступајући тужилац Окружног тужилаштва у Бањалуци предложио је једномјесечни притвор Виктору Јовановићу (38) из Приједора којег терете за разбојништво. Како је саопштено из тужилаштва приједлог је упућен Окружном суду у Бањалуци.

-  Осумњичено лице се терети да је 25. новембра, у апотеци, у улици Јована Дучића, Бањалка, око 17.34. часова, маскиран са капуљачом и медицинском маском у предјелу главе, уз пријетњу пиштољем, а у намјери да за себе прибави противправну имовинску корист од раднице апотеке узео и присвојио новац у износу од 720 марака и медикаменте а потом се удаљио са лица мјеста - наведено је у саопштењу.

Додали су да је тужилац приједлог за одређивање мјере притвора ставио због  бојазни да ће осумњичени поновити кривично дјело. Јовановић је ухапшен јуче у акцији бањалучке полиције "Камелеон" док је сједио у кафе бару "Кингс".

Он је након пљачке промијенио одјећу због чега је акција названа "Камелеон". Раније није осуђиван, а хапшен је прије три године због три крађе у Тржном центру "Делта".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана