Тужилаштво ће се жалити на првостепену пресуду Елвису Ћустендилу

СРНА
Тужилаштво ће се жалити на првостепену пресуду Елвису Ћустендилу

ТУЗЛА - Тужилаштво Тузланског кантона поднијеће жалбу Врховном суду Федерације БиХ на првостепену пресуду тузланског Кантоналног суда којом је Елвис Ћустендил осуђен на 25 година затвора због убиства Амре Кахримановић у Тузли.

Из овог тужилаштва данас је саопштено да ће жалба бити изјављена након достављања писаног отправка пресуде Кантоналног суда Тузла, који је данас првостепено осудио Ћустендила /51/ на казну затвора у трајању од 25 година.

Оптужницом, коју је подигло Кантонално тужилаштво, Ћустендилу се на терет ставља кривично дјело тешко убиство на подмукао начин.

Он је 7. фебруара пијан, након што је сувласница угоститељског објекта у Тржном центру "Сјењак" у Тузли Амра Кахримановић око 21.00 час затворила објекат и изашла из простора, нагло устао, кренуо за њом и у холу тржног центра из непосредне близине, из службеног пиштоља, на подмукао начин испалио хитац у њена леђа. Након тога је, док је Амра лежала на поду, испалио још 15 хитаца у различите дијелове њеног тијела и усмртио је.

Службени пиштољ је власништво Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона у којој је Ћустендил био запослен у Оперативном центру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана