Тужилац тражи притвор за осумњиченог за убиство Приједорчанке, пронађена два ножа

Небојша Томашевић
Тужилац тражи притвор за осумњиченог за убиство Приједорчанке, пронађена два ножа

ПРИЈЕДОР - Поступајући тужилац предложиће одређивање притвора за Жарка Зорића (39) због сумње да је убио своју партнерку Неду Милојевић (44), потврђено је „Гласу Српске“ у Окружном тужилаштву Приједор.

Како незванично сазнајемо, Зорић је Милојевићеву убо више пута по глави и врату и нанио јој смртоносне повреде.  Осим убода  на врату, глави на жртви су како се сазнаје пронађене и одбрамбене повреде на рукама што указује да се бранила од насилника.

Осумњиченог осим за убиство терете и за изазивање опште опасности јер је подметнуо пожар у стану у којем је починио злочин како би прикрио трагове.

Извор близак истрази је казао да је полиција пронашла два ножа за које се претпоставља да су коришћена при извршењу злочина.

- Ипак, још увијек није  утврђено да  ли је Зорић Милојевићеву убо тим ножевима или нечим другим.То ће бити познато након што буду обављена  неопходна вјештачења –рекао је наш извор.

Зорић је осумњичен да је 20. јануара ове године у јутарњим часовима након свађе Неду Милојевић избо ножем у њеном стану, а затим подметнуо пожар како би прикрио трагове злочина. Пожар су угасили приједорски ватрогасци и захваљујући брзој интервенцији  спријечено је да се ватра прошири и тако изазове е већа трагедија јер се радило о старој и трошној згради.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана