Туча у Прњавору: Флашом изударао суграђане

Срна
Foto: Илустрација/Уна

ПРЊАВОР - У тучи која се десила у једном прњаворском кафићу двије особе су повријеђене, а једна је због тешких повреда завршила на лијечењу у УКЦ Републике Српске

Прњаворска полиција интезивно ради на расвјетљавању свих детаља туче која се одиграла у Прњавору 16. априла када је А.Г. напао двије особе и флашом им задао више удараца по глави.

У ПУ Бањалука наводе да су љекари Дома здравља у Прњавору око 3.50 часова пријавили да су им се обратиле двије особе ради указивања љекарске помоћи након туче. 

Један од њих задобио је тешке повреде и превезен је на лијечење у УКЦ Републике Српске, док је другом указана помоћ у Дому здравља.

"Изласком на лице мјеста утврђено је да су се наведена лица налазила у угоститељском објекту у Прњавору, те да је 16. априла око два сата иза поноћи дошло до нарушавања јавног реда и мира, којом приликом је лице А.Г. из Прњавора, физички напало оштећена лица, на начин да им је задало више удараца флашом у предјелу глава, услијед чега су оштећена лица задобила тјелесне повреде", саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да је А.Г. приведен и алкотестиран при чему му је утврђено присуство од 0,96 г/кг алкохола у организму.

"Извршена је криминалистичка обрада лица А.Г. и рад по наведеном предмету је у току, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Предузимају се све мјере и радње на документовању кривичних дјела тешка тјелена повреда и тјелесна повреда", наводе у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана