Туча у Новом Саду, седам повријеђених, ухапшена три држављанина БиХ

Срна
Туча у Новом Саду, седам повријеђених, ухапшена три држављанина БиХ

НОВИ САД - Новосадска полиција ухапсила је тројицу држављана БиХ јер су учествовали у кафанској тучи у којој су три особе задобиле тешке, а четири лаке тјелесне повреде, саопштила је Полицијска управа Новог Сада.

Полиција је ухапсила држављане БиХ Д.К. (22), М.М. (23) и С.Т. (23), као и Д.П. (21) из Инђије због туче која је избила синоћ у угоститељском објекту у новосадском предграђу Клиса.

Осумњичени су се покушали сакрити, али су брзом реакцијом полиције, сви учесници у тучи пронађени.

Четворици ухапшених одређено је задржавање до 48 часова и биће приведени уз кривичну пријаву основном јавном тужиоцу у Новом Саду. Њима се на терет ставља кривично дјело учествовање у тучи.

Због учешћа у тучи кривичне пријаве биће поднесене против још 11 лица.

Сходно Закону о јавном реду и миру, против власника угоститељског објекта биће поднесена прекршајна пријава, као и пријава због сумње да је продавао пиће лицима која су већ била пијана.

Против двојице конобара такође ће бити поднесене пријаве, јер нису обавијестили полицију о нарушавању јавног реда и мира.

Комунална полиција и санитарна инспекција обавијештене су да предузму мјере из њихове надлежности будући да је туча избила у вријеме када је забрањен рад угоститељских објеката.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана