Туча у Братунцу: Двојица избодена ножем, трећем повријеђена шака

Н.Т.
Туча у Братунцу: Двојица избодена ножем, трећем повријеђена шака

БРАТУНАЦ - Радивоје С. из Братунца ухапшен је због учешћа у тучи у којој су осим њега учестовали Милан Б. и Душан Г., потврђено је "Гласу Српске".

Туча се десила 11. априла, а сва тројица су повријеђена и указана им је помоћ у Дому здравља у Сребреници и не ради се о озбиљнијим повредама.

Према нашим сазнањима Радивоје С. и Милан Б су убодени ножем, а Душн Г. је задобио повреду шаке. Они су након указане помоћи пуштени на кућно лијечење, након чега је Радивоје С и ухапшен јер је како незванично сазнајемо  утврђено да је он одговоран за тучу и да је користио нож.

Из Полицијске управе Зворник, наводећи иницијале учесника туче, саопштили су да Радивоја С. терете за кривична дјела изазивање опште опасности и тјелесна повреда.

- Полицијској станици Братунац је 11. априла око 23,10 часова пријављено да се у Јавну здравствену установу Дом здравља у Братунцу јавило лице М.Б. из Братунца због задобијених повреда од стране непознатих лица. Након неколико часова,  12. априла  око 00,40 часова, Полицијској станици Братунац је пријављено да су се ради указивања љекарске помоћи у Јавној здравственој установи Дом здравља у Сребреници јавила лица Р.С. и Д.Г. због задобијених повреда, који су упућени на даље лијечење у ЈЗУ Болница Зворник-саопштено је из полиције.

Наводи се да су полицијски службеници ПС Братунац су поступили по наводима пријаве, те изашли на лице мјеста и извршили увиђај.

- Обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бијељина, који је наложио предузимање свих мјера и радњи, а након тога достављање Извјештаја о почињеним кривичним дјелима изазивање опште опасности и тјелесна повреда-саопштила је полиција.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана