Туча у бањалучкој кафани, сијевали песнице и чакија

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Полиција у Бањалуци ухапсила је Бањалучанина Д.К. и Д.Б. из Високог због туче у бањалучкој кафани у којој је кориштена и чакија.

Д.К. из Бањалуке, терете да је починило кривично дјело тјелесна повреда а Д.Б. из Високог за прекршај туча и физички напад.

Наиме, у уторак око 22,15 часова, пријављена је туча у угоститељском објекту у Бањалуци.

Полиција је утврдила да је Бањалучанин Д.К. џепним ножем са склопивом оштрицом физички напао Д.Б., који је задобио тјелесне повреде у предјелу леђа.

"Д.Б. је употребом физичке снаге напао Д.К. на начин да му је задао више удараца затвореном песницом усљед чега је задобио тјелесне повреде у предјелу главе", додаје се у саопштењу полиције.

Обојица су ухапшени а код Д.К. утврђено присуство од 0,25 промила алкохола и опојних дрога "ТХЦ" и "Амфетамин" у организму, а код Д.Б. присуство од 1,26 промила алкохола и опојне дроге "ТХЦ" у организму.

Указана им је љекарска помоћ на Универзитетском – клиничком центру Републике Српске, преносе Независне.

"Радник угоститељског објекта ће бити санкционисан због почињених прекршаја из члана 18. и 25. Закона о јавном реду и миру Републике Српске.О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука", додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана