Туча на "тракторијади", нападнут и полицајац

Срна
Туча на "тракторијади", нападнут и полицајац

ДОБОЈ – Полиција је ухапсила Добојлију В.О. који је током манифестације "тракторијада" у добојском насељу Бољанић напао и удариo полицајца након што је полицијска патрола интервенисала због туче, потврђено је "Гласу Српске".

Све се десило јуче, а како сазнајемо, прво је дошло до туче више лица и галаме па је интервенисала полиција. У обрачуну нико није теже повријеђен.

- Осим ухапшеног у тучи и нарушавању реда и мира учествовали су С. Н. и Ђ. Н с подручја Добоја. Након окончања такмичења на "тракторијади" њих тројица су се „покачили“ и дошло је до нагуравања и туче па је позвала полиција. Када је стигла патрола В.О. је одбио да се повинује наредбама полиције и напао је једног полицајца, али брзо је савладан - рекао је извор близак истрази. Из Полицијске управе Добој саопштили су да је В.О. ухапшен због сумње да је починио кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

- Приликом успостављања нарушеног јавног реда и мира на једном јавном скупу на подручја града Добоја, наведено лице се оглушило о законито издато наређење од стране полицијског службеника и том приликом физички напало полицајца који је задобио лаке тјелесне повреде. Такође, лице С.Н. из Добоја и В.О. и Ђ.Н. са подручја града Добоја су нарушила јавни ред и мир су том приликом задобила лаке тјелесне повреде - стоји у саопштењу.

Додаје се да ће по комплетирању предмета надлежном Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана