Трудница погинула у судару са другим аутомобилом, у колима било и дијете

ГС
Foto: Илустрација

ГОЛУБАЦ - Трудница Т. М. из села Малешева код Голупца погинула је у стравичној саобраћајној несрећи која се у недјељу догодила на Бољетинском брду код Доњег Милановца.

Како незванично сазнаје Курир, она је страдала када се аутомобил у ком се налазила сударио с колима која су се кретала из другог правца.

"Са супругом се враћала из Доњег Милановца кући, а с њима у колима је било и њено дете. У једном моменту, она је одвезала сигурносни појас како би детету које је седело на задњем седишту додала флашицу с млеком. Међутим, тада је под за сада неразјашњеним околностима у њихову траку прешао други аутомобил и директно се закуцао", прича извор Курира и наставља:

"Жена је снажно ударила и преминула на месту, а наводно јој је од ударца заправо пукао врат. Екипа Хитне помоћи, која је брзо стигла на место несреће, могла је само да констатује смрт девојке која је била у шестом месецу трудноће".

Алко-тест

Полиција је обавила увиђај и алко-тестом утврдила да је возач који је ударио у Т. М. и њеног мужа био под дејством алкохола.

"Пуком срећом, њен супруг и дете су лакше повређени. Полицајци су покушали да му што безболније саопште да је остао без супруге и нерођеног детета, па су га увели у станицу. Када су му рекли да Т. М. није издржала, ухватио се за главу и почео да јауче 'Нема их више, шта ћу ја сада'", објашњава извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана