Трудна жена коју су напали дјечаци изгубила бебу: Муж их интезивно тражи

ГС
Трудна жена коју су напали дјечаци изгубила бебу: Муж их интезивно тражи

Након напада двојице школараца на аутобуској станици на трудницу у Великој Британији, несретна, неименована жена, изгубила је бебу.

Оборили је на земљу

Она је хитно превезена у краљевску болницу у Единбургу након што су је ученици оборили на земљу од силине удараца, а онда је, касније увече, доживјела "стравично крварење и неподношљив бол".

Њен супруг каже да су је дјечаци напали док је чекала аутобус у Хај стриту. Избезумљени супруг објавио је апел на друштвеним мрежама након инцидента у покушају да уђе у траг дјечацима.

Онда је касније објавио ажурирање у којем наводи да је његова жена доживјела побачај док је била у болници.

- Само желим да обавијестим о стању моје жене. Тешка срца обавијештавам заједницу да је моја жена имала побачај, губитак трудноће и да је још увијек у болници на опоравку. Ово је веома трауматично, срцепарајуће и ужасно искуство за нас, посебно за моју жену и дјецу. Апелујем на све, ако имате синове и кћерке, причајте са њима. Учите их и свакодневно и подсјећајте их како да поштују људе и да се понашају на јавним мјестима. Лијепо понашање треба научити код куће - написао је муж у новој објави, пише Мирор.

Претходно је муж објавио да су двојица средњошколаца у црној униформи, један у шортсу, други у панталонама, гурали његову трудну жену на аутобуској станици.

- Она им је понудила да сједну и била је љубазна према њима, али су били тако непристојни. Моја жена је повријеђена, била је љута и рекла им да је трудна. Рекли су извини и побјегли. Има ли надзорне камере у том дијелу града - написао је првобитно на мрежама након што је сазнао за напад.

Желе правду

У суботу је додао да је жена у јаким боловима и са крварењем, да чекају Хитну помоћ и да жели да истјера "правду".

Међутим, у уторак се обистинило оно од чега су сви страховали - жена је изгубила бебу.

- О мој Боже, то је тако страшно. Заиста сам се надао да ће јој бити боље. Љубав за све вас - написао је један корисник на мрежама.

Полицији је пријављен случај насиља и они интензивно раде на истрази, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана