Тројица серијских лопова ухапшена у крађи гума

Срна
Foto: илустрација

ЗВОРНИК- Два мушкарца из Калесије и један Зворничанин ухапшени су након што су затечени на паркингу у Зворнику да краду гуме, а током криминалистичке обраде доведени су у везу са још крађа.

Ухапшени су А.К. и А.А. из Калесије и Е.Г. из Зворника, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Полиција је, радећи на рјешавању више кривичних дјела крађе на подручју у надлежности Полицијске управе Зворник, примијетила три непозната лица на паркинг-простору код "Соколског дома" у Зворнику која су убацивала гуме у аутомобил "шаран", након чега су их ухапсили.

Осумњичени су приликом криминалистичке обраде доведени у везу са још три кривична дјела крађе на подручју Зворника.

На основу наредбе Основног суда у Зворнику, извршен је претрес тих лица, возила које је кориштено приликом извршења кривичног дјела, као и куће и објеката у којима живи и које користи Е.Г.

Приликом претреса пронађени предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку, као и оружје за које лице С.Г. /власник објекта у којем Е.Г. борави/ није имало одговорајућу документацију.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио да се достави извјештај о почињеним кривичним дјелима крађа и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана