Тројац ухапшен након покушаја разбојништва у Бањалуци

Небојша Томашевић
Тројац ухапшен након покушаја разбојништва у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Страхиња Кнежевић (24) из Бањалуке, те Н.Г. (23) и Д.С. (24) из Рибника ухапшени су због сумње да су покушали отети торбицу жени из Бањалуке, потврђено је "Гласу Српске".

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале,  све се десило 28. јануара око 20.40 часова, а осумњичене терете да су починили кривично дјело покушај разбојништва.

Како сазнајемо поменути тројац је откривен брзом акцијом исту вече када су и ухапшени.

-  Полицијској управи Бањалука, истог дана, оштећено лице пријавило је да су дана 28.01.2024. године око 20.40 часова у Бањалуци, три непозната мушка лица употребом физичке снаге покушала отети торбицу, у чему нису успјели, јер је побјегло. Оперативним радом на терену утврђено је да се  лица  С.К. из Бањалуке, те лица Н.Г. и Д.С. оба из Рибника могу довести у везу са извршењем предметног кривичног дјела, те су лишена слободе - саопштено је из ПУ Бањалука.

Додали  су да су све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета против  С.К., Н.Г. и Д.С. биће достављен извјештај тужилаштву.

Кнежевић је од раније познат полицији и хапшен је више пута збор разних кривичних дјела, од крађа, наношења тјелесних  повреда, насиља у породици, али и злоупотреба дрога.

Друга двојица осумњичених нису познати као учиниоци кривичних дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана