Тројац ухапшен на Јахорини биће удаљен из БиХ и враћен у Црну Гору

Г.С.
Тројац ухапшен на Јахорини биће удаљен из БиХ и враћен у Црну Гору

САРАЈЕВО - Тројица држављана Црне Горе, који су ухапшени на Јахорини, вечерас ће бити удаљени са територије БиХ и пребачени у Црну Гору, потврдио је Срни замјеник директора Службе за послове са странцима БиХ Мирсад Бузар.

Бузар је рекао да је у току реализација њиховог удаљавања са територије БиХ, те се чека званична потврда ду су прешли границу.

Држављани Црне Горе чији су иницијали М.К, Ф.Р. и Б.С. ухапшени су јуче око 16.00 часова на Јахорини због сумње да се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела неовлаштена производња и промет дроге и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Они су након криминалистичке обраде у Полицијској станици Источна Илиџа данас пребачени у Службу за послове са странцима БиХ, која је и донијела одлуку о њиховом удаљавању са територије БиХ.

Према наводима медија, ријеч је о члану криминалне организације Милану Кршићу из Црне Горе, те његим тјелохранитељима Филипу Рогановићу и Бобану Сјеклоћу. За Кршићем је активирана међународна потјерница због више кривичних дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана