Тројац пао због тешких крађа: Црво поново осумњичен за провале у куће

Небојша Томашевић
Тројац пао због тешких крађа: Црво поново осумњичен за провале у куће

ДОБОЈ - Срђан Видовић звани Црво те Слободан Симић и Мирослав Симић из Модриче ухапшени су због сумње да су провалили у двије куће на подручју овог града и украли намјештај и бијелу технику, те друге вриједне предмете, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Добој, наводећи иницијале, саопштили су да Слободана и Срђана терете за за тешку крађу, а  Мирослава за прикривање.

- Лица С.В. и С.С. су лишена слободе због основа сумње да су у априлу провалила у једну породичну кућу и једну викендицу на подручју општине Модрича. Том приликом су украли намјештај, бијелу технику и друге предмете, док за лице М.С. постоји основ сумње да је дио отуђених предмета који потичу из кривичних дјела тешка крађа држало у објекту који је његово власништво иако је знало да исти потичу из кривичног дјела - стоји у саопштењу полиције.

Додаје се да су сва тројица осумњичених предати у надлежност добојског Окружног тужилаштва.

Црво је недавно хапшен због крађа, односно због сумње да је провалио у двије куће у Модричи и из њих покрао  све ствари од намјештаја до WC шоље, које је потом ”уградио” у објекат који користи.

Хофман га назвао "цинкарошем"

A person standing next to a deskDescription automatically generated

Његово име је у јавности постало познато након објаве снимака на којима кик-боксер Љубан Хофман пријетио конобарима у кафићима у Модричи, тражећи управо Видовића називајући га "цинкарошем".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана