Требињци ухапшени у акцији "Рент-а кар" пуштени на слободу

Н. Т.
Требињци ухапшени у акцији "Рент-а кар" пуштени на слободу

ТРЕБИЊЕ - Шесторка која је приведена у акцији "Рент-а кар" усмјереној на сузбијање и спрjечавање злоупотреба дрога, пуштена је након испитивања, потврђено је "Гласу Српске".

Полиција је током ове акције привела Н.М., Ђ.М., Л.П., М.Н., В.Н. и Н.Ћ, сви из Требиња. Како је саопштено из Полицијске управе Требиње током акције претресом код лица М.Н. пронађено је пола килограма бијеле прашкасте материје непознатог поријекла.

- Осим тога претресом лица М.Н. пронађене су три прецизне дигиталне ваге, папири са забиљешкама о именима и новчаним износима - наведено је у саопштењу.

Појаснили су да ова акција траје још од фебруара и да је у оквиру истраге 10. марта пронађена напуштена торба са 22 килограма сканка.

Према незваничним информацијама провјерава се да ли ова лица имају везе са тим или не. Извор близак истрази је рекао да ће пронађена прашкаста материја бити послата на вјештачење да се утврди о чему је ријеч.

У требињском Окружном тужилаштву, под чијим надзором је реализована акција, су нам рекли да им осумњичени нису предати на даљи рад и да је тужилац само обавијештен о акцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана