Тражен због убиства: Гранична полиција ухапсила мушкарца (30) приликом уласка у БиХ

ГС
Тражен због убиства: Гранична полиција ухапсила мушкарца (30) приликом уласка у БиХ

Припадници Јединице граничне полиције БиХ Требиње јуче су ухапсили држављанина Босне и Херцеговине Н.М. (1992.).

Наиме, граничним провјерама је утврђено да је за њим Министарство унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона расписало потрагу због кривичног дјела “убиство”.

– Контролисан је на уласку у БиХ на Међународном граничном прелазу Зупци и предат службеницима Казнено поправног завода Зеница. Претходно, 13. јануара 2023. службеници ове јединице су приликом изласка из наше земље на прелазу у Зупци ухапсили Н.Б. (1999.). Утврђено је да га потражује Основни суд у Требињу ради издржавања казне затвора. Држављанин БиХ је предат службеницима Окружног центра судске полиције Требиње – додаје се у саопштењу.

Такође, службеници Јединице ГПБиХ Аеродром Тузла, 17. јануара 2023, ухапсили су  Д.К. (1996.), након што је установљено да га потражује Општински суд у Сарајеву због кривичних дјела “неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога” и “посједовање и омогућавање уживања опојних дрога”.

-Држављанин БиХ је контролисан на изласку из БиХ на лету за Дортмунд. Предат је службеницима Центра судске полиције у Тузланском кантону. Службеници Јединице ГПБиХ Градишка, 13. јануара 2023., ухапсили су А.Р. (1976.) јер је утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора. Држављанин БиХ је контролиран на изласку из БиХ на прелазу Градишка и предат службеницима Окружног центра судске полиције Бања Лука – истиче се у саопштењу, преноси Српскаинфо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана