Траже саслушање једног од ухапшених у Бањалуци у предмету “Дарко Елез”

Н. Т.
Траже саслушање једног од ухапшених у Бањалуци у предмету “Дарко Елез”

САРААЈЕВО - Након хапшења држављанина Црне Горе Милоша Божовића, блиског Шкаљарском клану и три полицијска службеника, Тужилаштво БиХ је саопштило да ће тражити да се једна од ухапшених особа саслуша као свједок у предмету “Дарко Елез”.

- Тужилаштво БиХ је информсиано о хапшењу особе блиске такозвном Шкаљарском клану и неколико полицијских службеника на подручју Бањалуке. Поступајући тужилац у предмету Дарко Елез и други  затражио је да се једна од особа лишених слободе саслуша у својству свједока у предмету - саопштено је из Тужилаштва БиХ не наводећи име особе која треба да буде саслушана као ни друге детаље.

Полиција је у суботу у Бањалуци осим  Божовића, за којим је расписана потјерница због тешког убиства, ухапсила и главног полицијског инспектора у Управи криминалистиичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске Младена Миловановића. Приведени су и полицијски службеници  П.В. и Г. Р.

Божовић је осумњичен  за учешће у убиству суграђанина Ранка Вулетића, док се главни полицијски инспектор  Миловановић терети за помоћ учиниоцу након кривичног дјела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана