Травничанин ухапшен због крађе накита, новца и кућанских апарата

Ј. Са.
Foto: Илустрација

ВИТЕЗ - А. С. (35) из Травника ухапшен је због сумње да је проваљивао у куће на подручју Витеза те из њих украо златни и сребрни накит, кућанске апарате и око 6.000 марака, сазнаје „Глас Српске“.

Из Министаства унутрашњих послова Средњобосанског кантона (МУП СБК) саопштили су да је осумњичени ухапшен неколико дана послије извршења три кривична дјела тешка крађа.

- Осумњченог теретимо да је у ноћи између недјеље и понедјељка починио сва три кривична дјела. Два су извршена у мјесту Надиоци, док је једно дјело извршено у улици Краља Твртка у Витезу - саопштено је уз МУП-а СБК.

Додају да је полиција, у сарадњи са надлежним Кантоналним тужилаштвом

расвијетлила кривична дјела и ухапсила осумњиченог.

- Осумњичени А. С. провалио је у куће П.Б, М.Ј. и В.Ј, те извршио преметачину, којом приликом је украдео златни и сребрени накита знатне материјалне вриједности, новац у вриједности око 5.700 КМ, као и одређени кућански предмети - наводе из полиције.

Истичу да је ухапшени предат надлежном Кантоналном тужилаштву на даљње поступање, као и да је одређени дио украдених предмета пронађен у возилу који је користио осумњичени, те да су исти враћени власницима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана