Tракториста погинуо у судару с комбијем

Небојша Томашевић
Tракториста погинуо у судару с комбијем

ПРИЈЕДОР - Тракториста Н.П. из Новог Града погинуо је у судару са комбијем “фолксваген транспортер”, док је возач комбија лакше повријеђен.

Како је саопштено из Полицијске управе Приједор несрећа се десила јуче око 14.30 часова на путу Нови Град- Костајница у мјесту Равнице.

- Увиђајем на лицу мјеста утврђено је да су у саобраћајној незгоди учествовали К.Ћ. из Санског Моста управљајући возилом  „фолксваген транспортер“ и Н.П. из Новог Града који је управљао трактором. У саобраћајној незгоди лакше тјелесне повреде задобио је возач К.Ћ, док је возач трактора Н.П. задобио тешке тјелесне повреде и превезен је у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, гдје је, усљед тежине повреда, преминуо - наводи се у саопштењу.

Узрок и околности под којима се десила ова несрећа биће познати након окончања истраге.

Полицијска управа Приједор апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе, посебно на возаче моторних возила да поштују ограничења брзине кретања.

-  На возаче трактора апелујемо да приликом учествовања у саобраћају на јавним путевима користе законом прописано жуто ротационо свјетло - стоји у полицијском саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана