Трагедија у Рогатици: Дјечак смртно страдао у игри с пушком

Н.Т.
Трагедија у Рогатици: Дјечак смртно страдао у игри с пушком

РОГАТИЦА - Дванаестогодиши дјечак из Рогатице смртно је страдао када је навјероватније погођен хицем из пушке док се играо са оружјем заједно са другим дјечаком, потврђено је "Гласу Српске".

Према незваничним информацијама њих два су пронашли оружје у  кући  те се претпоставља да су се с њим играли након чега је дошло до трагедије. Тачне околности како је дошло до трагедије још нису познате, а према још увијек непотврђеним информацијама, дјечаци су у крвном сродству, али се не зна  да ли су рођена браћа

У Полицијској управи Источно Сарајево казали  су да је пронађено беживотно тијело дјетета 2009. годиште и да је у току увиђај због чега не могу да откривају детаље.

У Окружном тужилаштву Источно Сарајево потврдили су да им је пријављена ова несрећа, али ни они нису наводили детаље јер је увиђај у току.

- Пријављено је да је дијете смртно страдало. Тужилац је изашао на увиђај и више информација ће бити познато касније када се он заврши - рекао је портпарол Окружног тужилштва Источно Сарајево Невен Крамер.

Више информација и детаља биће познато након што се заврши увиђај и истрага.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана