Тинејџер убијен у тучи у Тузли, ухапшене двије особе

ГС
Foto: Кликс

ТУЗЛА – Седамнаестогодишњи Р.Р. је убијен, а његов старији брат С.Р. теже повријеђен у синоћњој тучи у приградској мјесној заједници Шићки Броду Тузли, јавили су федерални медији.

Тинејџер је убијен хладним оружјем, а полиција је након сукоба ухапсила двије особе.

Портал Кликс сазнаје да је један од ухапшених повријеђени Р.С. те се над њим врши криминалистичка обрада уз још једну особу која је лишена слободе.

Портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Амра Капиџић каже да им је синоћ око 20.45 часова пријављена вербална препирка у угоститељском објекту, након чега је испред објекта дошло и до тучњаве у којој су учествовале три особе.

- У тучи је повреду у виду убодне ране задобио 17-годишњак код којег је у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) у Тузли констатована смрт - казала је Капиџић за портал Кликс.

Из тузланског УКЦ-а су потврдили да је у ову здравствену установу примљен и Р.С. којем је евидентирана повреда хладним оружјем у предјелу леђа и након указане помоћи је пуштен на кућно лијечење.

- Двије особе које су учествовале у тучи у којој је убијен 17-годишњак задржане су у МУП-у и у току је криминалистичка обрада. Наређена је обдукција убијеног, а у току је истрага како би се утврдиле све околности везане за убиство - рекао је за Кликс портпарол Тужилаштва Адмир Арнаутовић.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац који је руководио увиђајем на мјесту догађаја, а даље мјере и радње на расвјетљавању свих околности спроводе службеници Сектора криминалистичке полиције.

Према информацијама до којих је дошао портал, истрага у овом предмету је изузетно комплексна јер истражиоци веома тешко долазе до неопходних доказа. Још увијек није утврђено ни то на који начин је код 17-годишњака настала смртоносна повреда, а тренутно се врши анализа снимка са видео надзора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана