Тинејџер повријеђен у Сарајеву је син режисера Даниса Тановића

ГС
Foto: Кликс

САРАЈЕВО - Тинејџер којег је возилом ударио Бењамин Спаховић у сарајевском насељу Дрвенија у петак навечер је син познатог режисера и оскаровца Даниса Тановића, преноси Кликс.

Ријеч је о 17-годишњем Орхану Тановићу, што су потврдили његови родитељи.

Данис Тановић са супругом Маелис има петоро дјеце, а Орхан је њихово треће дијете и први син у породици.

-Хвала вам свима који сте уз нас у овом тешком тренутку. Хвала полицајцу који се задесио на мјесту несреће и одмах затражио помоћ, хвала Хитној помоћи на брзој интервенцији, хвала особљу КУМ-а и свим докторима који су помогли да Орхан преживи прве критичне тренутке. Надамо се да ће Орхан бити добро и да ће нам се ускоро вратити. Чувајте, волите и пазите своје ближње - написао је Тановић на „Инстаграму“.

Нјегова супруга је замолила све да се моле за њеног сина.

- У петак га је ударио аутомобил који је возио пребрзо. О њему брине најпрофесионалније и најпосвећеније медицинско особље и знам да је у најбољим рукама. Молим се за његов потпуни опоравак. Молимо вас да нам се придружите својим молитвама. Хвала вам - написала је Маелис де Рудер.

Према незваничним информацијама 17-годишњак је стабилно, али и даље је под будним оком љекара с обзиром на тешку повреду главе односно хематом.

Саобраћајна несрећа се догодила у петак навече, око 21 сати, у улици Хамдије Крешевљаковића недалеко од тролејбуске станице, а младић је ударен код пјешачког прелаза.

Очевици кажу да су видјели аутомобил који великом брзином иде из правца Скендерије у правцу Бистрика, а да је пјешака ударио након што је нагло скренуо како би обишао тролејбус који се зауставио на Дрвенији.

Неколико часова касније ухапшен је Бењамин Спаховић, возач теренца „порше“ због сумње да је ударио тинејџера.

Спаховић је од раније добро познат сарајевској полицији, а широј јавности по учешћу у српском ријалитију „Парови“ и полицијској потјери која је организована за њим и још једним младићем након оружане пљачке бензинске пумпе у Вогошћи 2019. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана