Тијело Андријане Лазић данас стиже у Србију, њен отац објавио снимак из Дубаија (ВИДЕО)

Г.С.
Тијело Андријане Лазић данас стиже у Србију, њен отац објавио снимак из Дубаија (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Пјевачица Андријана Лазић (28) трагично је настрадала 10. јануара у Дубаију, падом са 24. спрата.

Њена породица, отац Небојша, мајка и два брата су завијени у црно, а тијело младе пјевачице данас стиже у Србију.

Њен отац Небојша је на "Фејсбуку" објавио снимак своје кћерке са другарицама. На снимцима и сликама се види како су уживале у Дубаију, али није познато да ли су снимци настали баш са овог путовања на ком је Андријана изгубила живот.

– Оно што зовемо почетком, често је крај. А оно што чини крај је заправо само нови почетак. Крај је оно мјесто одакле тек почињемо. Ово није "збогом", адвокатићу мој, ово је једно велико "хвала". За нас растанак не постоји. Не желим ти речи збогом, гдје год да си, увијек ћеш бити у мом срцу – написао је њен отац у опису снимка који је објавио на Фејсбуку.

Андријана Лазић је, иначе, у овом периоду требало да избаци и промовише двије пјесме које је снимила код нашег познатог композитора Горана Ратковића Ралета, преноси СрпскаИнфо.

Она је вољела да путује, а често је то радила са породицом и два млађа брата која је имала и за које је баш била везана.

Она је, такође, волела моду и сликање, па се тако на њеном профилу могу наћи фотографије у разним издањима у којима је изгледала прелијепо.

Андријана је поријеклом из Бијељине, из Републике Српске, у Дубаи је отишла 7. јануара, са другарицама, а страдала је три дана касније.

Њен отац се потресним ријечима опростио од ње на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана