Тежак удес у Милићима, страдала једна особа, три повријеђене

Г.С.
Тежак удес у Милићима, страдала једна особа, три повријеђене

МИЛИЋИ - У саобраћајној несрећи која се догодила јуче око 14 часова на магистралном путу у мјесту Подгора у Милићима, страдала је једна особа, док су три повријеђене.

Из Полицијске управе Зворник су саопштили да су Полицијски службеници Полицијске станице Милићи извршили увиђај саобраћајне незгоде. 

"Увиђају је присуствовао и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, подручна канцеларија Власеница. У саобраћајној незгоди је учествовало возило "Џип" којим је управљало лице С.В. из Републике Србије и возило "Цитроен", којим је управљало лице Ј.Б. из Власенице. У "Џип" су се налазили и путници Ј.Б., М.Ђ. и П.Г. На лице мјеста су упућени и припадници Јавне здравствене установе Дом здравља Милићи, који су констатовали смрт код возача Ј.Б. из Власенице. Возач и путници из возила "Џип" су упућени у Јавну здравствену установу Болница Зворник, гдје су возачу и путницима М.Ђ. и П.Г. констатоване лаке тјелесне повреде од стране дежурног доктора у ЈЗУ Болница Зворник, а путнику Ј.Б. тешке тјелесне повреде", навели су из ПУ Зворник.

Додали су да је током вршења увиђаја саобраћајне незгоде трајала тотална обустава саобраћаја за сва моторна возила од 14,25 до 16.30 часова.

"Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, Подручнаканцеларија Власеница је наложио вршење обдукције смртно страдалог лица и достављање Извјештаја о предузетим мјерама и радњама", истакли су из ПУ Зворник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана